Mens jeg kvesser min penn..

Vinteren kommer, og med det også skrivelysten. Men det har oppstått et problem.....

Mens jeg kvesser min penn..

Vinteren kommer, og med det kommer tradisjonen tro også skrivelysten!

Problemet er bare at jeg har funnet et mye bedre og mer altoppslukende roman-skrive-prosjekt, som midlertidlig har tatt fra meg all interesse i å skrive innlegg om jobb og produktivitet, organisering, verktøy, og alt det andre jeg hadde i tankene.

Jeg har rett og slett litt viktigere ting å drive med akkurat nå, enn å lære folk å leve bedre og jobbe bedre og i prosessen skape meg et navn på internett som potensielt kan åpne alle mulige dører!! 😁

Men det kommer tilbake altså, det gjør det, før dere aner, smør dem med tålmod!!

Det er jo i grunn bare flaks at jeg ikke riktig har forpliktet meg noe enda i denne retning, helt enda.  

(Jeg kan dog ikke unngå å observere rundt meg her i verden at det haster litt at jeg kommer på banen.. Men nå har man jo surret såpass lenge, at det umulig kan skade så fryktelig mye å surre litt til, der har man jo i det minste vært gode, i den forstand at man ikke har gjort seg så fryktelig avhengige av kvalitet for økonomisk vekst, iallefall ikke frem til nå.)

Imens du venter på første skikkelige innlegg, kan du jo lese om oss-delen, der jeg blant annet også introduserer denne fine buketten med bidragsytere til nettstedet:

Her ser du, fra venstre, Tony Shark, den brokete men svært rasjonelle gambleren som har lært alt det han kan som gateselger i New York, og det sier ikke så rent lite. Kanskje får vi innslag av både beslutningsteori og tommelfingerregler fra den kanten etterhvert.

Du ser Json Statham, Jasons litt mindre iøynefallende halvbror. Json driver med No-Code og den typen hypermoderne teknologiske hjelpemidler, og har i det siste også fått øynene opp for litt AI. Det skulle ikke forundre meg om han har noe å si om de emnene, etterhvert!

Doc Martin, en kar med ting på stell. Akademikeren. Han er i senere tid blitt spesielt glad i alle former for moderne samarbeidsverktøy, med en ekstra forkjærlighet for programvare som Loop, Notion og ikke minst, Coda. Særlig når disse brukes til å fostre bedre samarbeid og asynkrone kommunikasjon- og dokumentasjonsprosesser! Han skal nok vise oss noen tricks, kjenner jeg han rett.

Og så har vi helt til slutt her, Antonio Content. Den mest lidenskapelige av oss. Han er spesielt opptatt av marketing, av skriving, av kreativ innholdsproduksjon, men trenger nok at en type som Tony av og til pent ber han se til h**** å publisere det han har.

Hver for seg er disse kara noen vandrende katastrofer, men sammen, når domener krysser hverandre og 1 + 1 faktisk noen ganger kan bli 3, ja, så hender det at det oppstår noe som kan ligne litt på magi.

Vi får nesten bare se hva de får til, utover høsten og vinteren...